Palvelumme

Sinulle

Neste kahvila-ravintolassa tarjoilemme itseleivottuja pullia ja leivonnaisia (myös gluteenittomia) sekä aina tuoretta, pavuista jauhettua, Presidentti-kahvia. Vitriinistä löytyy myös runsas valikoima erilaisia sämpylöitä ja pikkulämpimiä.

Keittiömme ammattitaitoiset kokit valmistavat herkullista kotiruokalounasta buffetpöytään, sekä à la carte -annoksia. Runsas salaattipöytä sekä itse leivotut sämpylät ja leivät ovat ylpeytemme.
Meillä voit myös pelata Veikkauksen pelejä.

Autollesi

Mittarikenttämme on avoinna kellon ympäri ja toimii kaikilla tavanomaisilla pankki- ja luottokorteilla.
Polttonesteiden lisäksi saat meiltä öljyt, lasinpesunesteet, jäähdytinnesteet, AdBlue, pienkonebensiinit, pyyhkijänsulat, polttimot ja muut perustarvikkeet.

Hesburger

Hese ei kaivanne esittelyjä. Hampurilaiset, ranskalaiset, juomat, salaatit, jälkiruuaksi jäätelöt tai pirtelöt – nopeasti ja herkullisesti, makusi mukaan. Tervetuloa syömään!

Splizzeria

Uusi tulokkaamme on Splizzeria, uudenlainen tapa tehdä pizzaa. Voit valita Splizzaan kaksi erimakuista puolikasta, makuparin joka täydentää toinen toistaan. Voit myös valita Splizzalle toiseksi puolikkaaksi Zalaatin eli Splizzalaatin. Voit tietysti ottaa myos pelkän Zalaatin tai puolikkaan Splizzan. Tule maistamaan ja ihastumaan Splizzerian makupareihin!

Ota yhteyttä

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN